Zelf je huis verkopen in Den Haag

Zelf je huis verkopen? Ontdek hoe het werkt.

Verkopen zonder makelaar

Waarom een makelaar inschakelen als je zelf je huis kunt verkopen? Meezz maakt het je makkelijk.

Je regelt de verkoop van je woning in Den Haag volledig online. En wij bieden je op ieder moment de ondersteuning die jij wenst.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Den Haag

De woningmarkt in Den Haag

Ben je al een tijdje van plan om je woning in Den Haag te verkopen? Dan is dit een uitstekend moment. De prijzen van woningen stijgen al een aantal jaren flink, zo blijkt uit gegevens van de NVM.

In de regio Den Haag werden woningen in 2018 al 12,8% duurder en in 2019 is daar nog eens 7,8% bij gekomen. Door die hoge prijzen is het voor huizenkopers met een modaal inkomen bijna onmogelijk om een hypotheek te krijgen, die hoog genoeg is voor de aankoop van een woning.

Zelfs de verkoop van nieuwbouwwoningen ligt vrijwel helemaal stil.

Veel vraag, geen aanbod

Dat nieuwbouwwoningen ook in Den Haag erg lang te koop staan komt door de hoge prijzen. Een gemiddelde nieuwbouwwoning kost bijna 390.000 euro. Potentiële kopers kijken daarom weer steeds meer naar het aanbod aan bestaande woningen, al zijn de prijzen ook daar aan de hoge kant.

De krapte in het aanbod en de enorme vraag bieden kansen als je je vastgoed wilt verkopen. Het komt volgens makelaars regelmatig voor dat er zoveel concurrentie is, dat kopers bereid zijn om meer dan de vraagprijs te betalen voor een andere woning. De NVM verwacht dat die situatie blijft bestaan zolang het aanbod op de markt niet groter wordt.

Wacht niet met vastgoed verkopen

Hoe de woningmarkt zich zal ontwikkelen is lastig te voorspellen. Corona heeft nog geen invloed op de huizenprijzen, maar dat kan veranderen. Je kunt als verkoper van vastgoed van die situatie profiteren.

Ook volgens makelaars in Den Haag is dit een goed moment om je woning in de verkoop te doen. Door de grote vraag kun je er nu nog een uitstekende prijs voor krijgen. Als het vertrouwen in de economie afneemt is er een kans dat de woningprijzen dalen.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Den Haag

Meezz maakt het makkelijk. 

Van de plaatsing op Funda tot de vastlegging in een NVM koopcontract. 

De zekerheid van een makelaar. Voor een ongewoon lage prijs.