te koop via Meezz

De volgende stap!

Met Meezz verkoop je jouw woning snel en eenvoudig.

Bij ons betaal je € 945,-. Daarvoor bieden we:

  • Plaatsing op Funda
  • Advies in iedere fase van de verkoop
  • Opstellen NVM Koopakte
  • Support via chat & video

Bij een traditionele makelaar betaal je al snel 1,5% courtage. Je bespaart dus flink.

Ga aan de slag

Wil je zelf je huis verkopen? Zet dan de volgende stap en maak gratis een account aan! In je eigen online omgeving kun je alle verkoopzaken regelen en we bieden je het ebook 'Verkoop je huis zelf'.

Goed om te weten: een account aanmaken verplicht je tot niets. Je kunt zelf ontdekken of de Meezz-diensten passen bij jou.

Hoe het werkt

Stap 1

Bereken eenvoudig je hypotheek met onze tools

De eerste stap is om te berekenen hoeveel je kan lenen en of je je droomhuis kan betalen. Hypotheek24.nl heeft een aantal slimme tools die jou niet alleen inzicht verschaffen in wat je maximaal kan lenen, maar ook wat je netto maandlasten worden. Begin direct met het berekenen van je maximale hypotheek!

tijdelijk1
tijdelijk2

Stap 2

Spar vrijblijvend met ons over de mogelijkheden

Als je het huis van je dromen hebt gevonden en je hebt succesvol geboden, helpen we je graag aan de beste hypotheek voor jouw situatie. Boek vrijblijvend en slim een kennismakingsgesprek in met een van onze hypotheekexperts. In een kennismakingsgesprek loop je alle dingen die aan bod komen bij een hypotheekaanvraag door en kun je direct je vragen stellen. Daarin kun je ook bespreken of je de hypotheek zelf kan regelen (1000 euro) of dat je dat toch doet met hypotheekadvies (vanaf slechts 500 euro extra). Beide opties zijn mogelijk via Hypotheek24.nl.

Stap 3

Regel je hypotheek zelf. Of samen met ons.

Bij Hypotheek24.nl hebben we onze tools zo gemaakt dat jij makkelijk zelf je hypotheek kan regelen. Dat is snel, makkelijk en goedkoop. Maar we snappen natuurlijk ook dat dit best een beetje spannend is. Ben jij starter op de woningmarkt en vind je het toch wel fijn om hypotheekadvies te krijgen? Dan kun je dat gemakkelijk op elk moment in het traject aanvragen. We adviseren je dan graag en samen kiezen we de beste hypotheek voor jou uit meer dan 50 aanbieders. Dit kan heel gemakkelijk via de telefoon.

tijdelijk3
tijdelijk4

Stap 4

Upload je documenten en ontvang een vrijblijvend renteaanbod

Je bent geslaagd voor de kennistest of je hebt gekozen voor een advies van één van onze hypotheekadviseurs. Tijd om aan de slag te gaan. Je kan direct beginnen met het uploaden van je documenten, zoals je paspoort, je salarisstrook en een concept koopovereenkomst. Op basis daarvan kunnen we je al direct een vrijblijvend renteaanbod doen, zodat jij weet welke rente je kan verwachten.

Het uploaden van je documenten doe je in je eigen persoonlijke omgeving en eenvoudig met je smartphone. We geven je per document duidelijke instructies zodat het in een keer goed gaat. En je krijgt van Hypotheek24.nl altijd razendsnel te horen of je document goed is. Dat is handig!