Verkoop je huis zonder makelaar

Verkoop je huis zelf voor slechts € 495,-

voor slechts € 495,-

Je huis razendsnel op Funda

Je regelt zelf je verzekeringen en bankzaken. Waarom zou je dan je eigen huis niet kunnen verkopen?

Daarom is er Meezz. Een nieuwe dienst waarbij jij aan het stuur zit. Met de zekerheid dat je kunt terugvallen op een ervaren makelaar als het nodig is.

Meezz -  je huis verkoop je zelf 

Meezz maakt het makkelijk
Dit is wat we voor je doen

  • Plaatsing op Funda
  • Advies in iedere fase van de verkoop
  • Support via chat & video
  • Aanvullende diensten (als je wilt)

Verkopen zonder zorgen

Verkopen in drie stappen

  • 1 Bepaal je vraagprijs
  • 2 Stel je eigen pakket samen
  • 3 Klaar voor de verkoop!

Actueel

Je woning verkopen in 2021? Dit zijn de pro’s en contra’s!

De huizenprijzen zijn in het eerste kwartaal van 2021 sterk gestegen. Betekent dit dat het jaar 2021 het meest geschikte moment is om je huis te verkopen?

Kan overwaarde belasten huizenmarkt eerlijker maken voor starters?

Kan een belasting op de overwaarde helpen om de Nederlandse huizenmarkt toegankelijker te maken voor starters? De meningen blijken eerder verdeeld te zijn.

Ook de Utrechtse huizenmarkt knalt als nooit tevoren

Ook de prijzen van vastgoed op de Utrechtse huizenmarkt stijgen als nooit tevoren. Is het einde bijna in zicht of wordt er nog een verdere groei verwacht?

Nieuwbouw woningen in Nederland zo’n 9% duurder

Er lijkt maar geen einde te komen aan de stijging die de huizenprijzen in Nederland doormaken. Ook in het vierde kwartaal van het jaar 2020 werd er opnieuw gemiddeld (veel) meer betaald voor de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Maand extra belastingvoordeel voor starters op woningmarkt

Starters die de woningmarkt betreden en er voor kiezen om een woning van meer dan 4 ton te kopen kunnen een maand langer profiteren van een belastingvoordeel dat wordt toegekend bij de aankoop van vastgoed. Voorwaarde hiervoor is wel dat ze tot een overeenkomst komen met de verkopers.

Rabobank economen: “huizenprijzen stijgen sneller dan verwacht”

De drukte op de Nederlandse huizenmarkt neemt ongekende proporties aan. Dit zorgt er in eerste instantie voor dat heel wat mensen grote moeite ondervinden om een woning te kunnen kopen. Daarnaast stuwt de drukte op de huizenmarkt ook de prijzen van het vastgoed aanzienlijk omhoog. De economen van Rabobank verwachten dat deze trend nog wel even zal blijven aanhouden.

Huizenmarkt in Deurne krijgt er 1800 woningen bij

Heel wat mensen zijn op zoek naar een mogelijkheid om een woning te kunnen kopen in het Nederlandse dorp Deurne. Dat lijkt echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. De prijzen die worden gevraagd op deze lokale huizenmarkt zijn dan ook behoorlijk gestegen.

Haagse woningmarkt telde nooit eerder zoveel investeerders

Haagse woningmarkt telde nooit eerder zoveel investeerders Uit recente cijfers blijkt dat er zich op de Haagse woningmarkt nog nooit eerder zoveel investeerders hebben gemeld als in het laatste kwartaal van 2020. Maar liefst 30…

Huizenprijzen in Almelo naar ongekende hoogte

Huizenprijzen in Almelo naar ongekende hoogte Eerder stond op deze website reeds te lezen dat de huizenprijzen in bepaalde delen van Twente naar een ongekende hoogte stijgen. Dit scenario lijkt zich nu op de woningmarkt…

De vraagprijs van je huis bepalen, hoe doe je dat?

De vraagprijs van je huis bepalen, hoe doe je dat? Een goede vraagprijs voor je woning bepalen is belangrijk om hem goed in de markt te zetten. Er zijn enkele zaken die je standaard mee…