Zelf je huis verkopen in Nijmegen

Zelf je huis verkopen? Ontdek hoe het werkt.

Verkopen zonder makelaar

Waarom een makelaar inschakelen als je zelf je huis kunt verkopen? Meezz maakt het je makkelijk.

Je regelt de verkoop van je woning in Nijmegen volledig online. En wij bieden je op ieder moment de ondersteuning die jij wenst.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Nijmegen

De woningmarkt in Nijmegen

De prijzen van woningen in Nijmegen zijn uitzonderlijk hard gestegen. Buiten de Randstad zijn alleen woningen in Breda nog sterker in prijs gestegen.

Wie in Nijmegen nu een woning wil kopen moet daar maar liefst 12 procent meer voor neertellen dan een jaar geleden. Dat betekent dat je voor een woning die in april 2019 nog 350.000 euro kostte nu 392.000 euro betaalt.

Het is nodeloos om te zeggen dat dit voor veel huizenkopers niet haalbaar is. Die hoge prijzen worden mede veroorzaakt door de enorme schaarste aan beschikbare koopwoningen. Er zijn in Nijmegen slechts 340 woningen op de markt voor 17.000 potentiële kopers.

Nijmegen aan het water

Veel opbrengst per vierkante meter

Wie van plan is om zijn woning te verkopen kan de prijs per vierkante meter gebruiken voor een indicatie van de verkoopprijs. De gemiddelde prijs die in Nijmegen per vierkante meter woonruimte moet worden betaald is 3.100 euro.

Dat is veel hoger dan in de omliggende gemeenten. In Arnhem ligt de prijs per vierkante meter maar liefst 500 euro lager. Het is dus niet zo vreemd dat veel mensen die in Nijmegen werken op zoek gaan naar woonruimte in één van de omliggende gemeenten.

Ideaal klimaat voor verkoop van de woning

De schaarste aan woningen, het grote aantal mensen dat op zoek is naar een koopwoning en de hoge woningprijzen zullen verkopers van woningen als muziek in de oren klinken.

Want al die factoren samen zorgen ervoor dat je je woning voor een uitstekende prijs kunt verkopen. Het is daarom verstandig om niet te wachten met het op de markt brengen van je woning.

Want het is niet duidelijk welke effecten de coronacrisis op de woningmarkt gaan hebben. Sommige deskundigen zeggen dat er geen effect is, maar anderen voorspellen prijsdalingen. Neem geen risico en verkoop je pand zo snel mogelijk.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Nijmegen

Meezz maakt het makkelijk. 

Van de plaatsing op Funda tot de vastlegging in een NVM koopcontract. 

De zekerheid van een makelaar. Voor een ongewoon lage prijs.