Zelf je huis verkopen in Tilburg

Zelf je huis verkopen? Ontdek hoe het werkt.

Verkopen zonder makelaar

Waarom een makelaar inschakelen als je zelf je huis kunt verkopen? Meezz maakt het je makkelijk.

Je regelt de verkoop van je woning in Tilburg volledig online. En wij bieden je op ieder moment de ondersteuning die jij wenst.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Tilburg

De woningmarkt in Tilburg

De gemiddelde woningprijzen zijn volgens de meest recente cijfers van de NVM nog nooit zo hoog geweest. Het afgelopen jaar stegen de prijzen met 13,4 procent.

In Tilburg was de stijging met 7,1 procent nog tamelijk gering. Maar toch kost ook woning in Tilburg gemiddeld zo’n 301.000 euro. Dat is 16.000 euro meer dan een stel tweeverdieners met een modaal salaris aan hypotheek kan krijgen.

De Hypotheker berekende dat een gezin met een eenverdiener en een modaal salaris maximaal een hypotheek kan krijgen van 160.000 euro. Dat is een heel eind verwijderd van die gemiddelde woningprijs.

Binnenstad tilburg

Vraag naar woningen relatief groot

In Tilburg is de vraag naar koopwoningen groot, maar niet zo exceptioneel als in veel andere steden. Dat komt doordat in de gemeente de afgelopen jaren veel nieuwbouwwoningen zijn opgeleverd.

Voor woningeigenaren die hun woning willen verkopen is er dus een goed verkoopklimaat. Op basis van de cijfers van de NVM lijkt het er op dat de prijzen van woningen in de komende jaren niet meer zoveel verder zullen stijgen.

Door nu je woning in de verkoop te doen is de kans groot dat je deze voor een uitstekende prijs kunt verkopen.

De risico’s van wachten met verkoop van je woning

Het lijkt er op dat de woningprijzen de komende maanden stabiel zullen blijven. Maar wel hebben te maken met de coronacrisis. Wat de effecten daarvan zullen zijn is onzeker.

Sommige specialisten denken dat het wel mee zal vallen met de effecten op de woningmarkt. Anderen zijn overtuigd van een scenario waarbij de vraag naar woningen zal inzakken door de minder zekere economische situatie.

Dat kan leiden tot prijsdalingen. Als je daar geen last van wilt hebben moet je niet te lang wachten met het in de verkoop doen van je woning.

Home » Huis verkopen » Zelf je huis verkopen in Tilburg

Meezz maakt het makkelijk. 

Van de plaatsing op Funda tot de vastlegging in een NVM koopcontract. 

De zekerheid van een makelaar. Voor een ongewoon lage prijs.